Se suomalainen, turvallinen talkkarisi

Turun Talotalkkari on myös mökkitalkkari

Ja luotettava kotivahti, kun et ole itse paikalla

Tarkistuskäynti vapaa-ajan asunnollasi tai kotonasi on varmin tapa huolehtia siitä, että kaikki on kunnossa, kun et ole itse paikalla. Olen oma mökkitalkkarisi ja talovahtisi, joka käy tarkistamassa tilanteen ja tekemässä esimerkiksi sovitut kiinteistön piha- ja huoltotyöt. Palvelen Turun seudulla. Ota yhteyttä!

Tilaa mökkitalkkarin tai talotalkkarin käynti, kun:

  • Olet lomailemassa ja haluat, että kotisisi on asutun näköinen; postilaatikko on tyhjennetty, kukat kasteltu ja nurmikko leikattu.
  • Mökki tai muu vapaa-ajan asunto on talvella pitkään tyhjillään; teen lumityöt, hoidan pihan ja pidän asunnon asutun näköisenä.
  • Olet muusta syystä estynyt tarkastamaan kodin tai mökin kunnon.

Informoin sinua, mikäli kaikki on hyvin sekä silloin, kun esimerkiksi myrsky on tehnyt tuhojaan. Tällöin korjaan paikat kuntoon. Lähden matkaan myös akuuteissa tapauksissa, kuten myrskyn jälkeen tarkistamaan kiinteistön kunnon.

Tarkistuskäynnit vartiointialan ammattilaiselta

Vorot eivät eksy paikkaan, jossa on liikettä. Saat siis parhaan vakuutuksen yhdellä puhelinsoitolla! Voit viettää huoletta lomaasi ja olla muutoinkin rauhallisin mielin, kun tiedät, että omaisuudestasi pidetään huolta. Mökille ja kotiin on mukavampikin saapua, kun kiinteistössä on tehty ylläpitäviä töitä.

Minusta saat mökkitalkkarin ja talotalkkarin, joka on myös vartiointialan ammattilainen. Soita ja kysy aikataulua sekä hintaa. Usein tutut, ystävät ja sukulaiset auttavat tällaisissa asioissa, mutta varminta on luottaa ammattilaiseen, joka pyhittää aikansa kyseisten tehtävien hoitamiseen.